2η Ενημερωτική Ημερίδα Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση κατά πλάκας

Δημοσιεύτηκε στις 23/04/2019    

Την Κυριακή 02 Δεκεμβρίου 2018, 11:15 στο Κέντρο Εκδηλώσεων '' Caravel '' θα πραγματοποιηθεί η 2η Ενημερωτική Ημερίδα του Σωματείου Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας Χίου.

Είναι μια Ημερίδα για όλους τους ασθενείς και τους συγγενείς τους καθώς και όλους τους ενδιαφερόμενους, από αξιόλογους ομιλητές. Σκοπός της εκδήλωσης αυτής είναι η ενημέρωση για οτι νεότερο αφορά την Πολλαπλή Σκλήρυνση.

Στην ημερίδα θα παρευρεθεί  του Διευθυντή της Νευρολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Νίκαιας, Νευρολόγου Κου Μαρκάκη Ιωάννη που θα έρθει από την Αθήνα για την Ημερίδα μας. Ομιλητές θα είναι επίσης ο Νευρολόγος Κος Καραμούζος Εμμ., ο Ουρολόγος Κάβουρας Διαμ. και οι Ψυχολόγοι Κα Φρόκαϊ Φ., Κα Κριμιζή Μ. και Κα Φουσφουκά Ε. του Συλλόγου Ψυχολόγων Χίου.


"Είναι μια ευκαιρία να έρθουν όλοι οι πάσχοντες και οι συγγενείς τους, να ενημέρωθούν καθώς και άτομα που είναι κλεισμένα στο σπίτι τους και ζουν με την άγνοια και τον φοβο της Σκλήρυνσης κατά Πλάκας", αναφέρει στην πρόσκλησή του ο Σύλλογος Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας Χίου.

Πηγή: Εφημερίδα "Πολίτης" (https://www.politischios.gr/koinonia/enemerotike-emerida-gia-ten-sklerunse-kata-plakas-me-axiologous-omiletes?fbclid=IwAR0473QXLZb_bCXp4gnvWR4kQVj4C5PczGlaQU41MmsG7vZ3YlitcEECduc)

© 2019 frrokai.gr • Σχεδιασμός και Κατασκευή ιστοσελίδων • Chiosstartup BY • webpromotion •